Deutsch English
 
#
#

Hull - Rotterdam

Rotterdam - Hull

#


Met de boot naar Engeland

Dan bent u bij P&O ferries op het goede adres. P&O verzorgt namelijk elke dag een overtocht met de boot naar Engeland. Wilt u meteen u overtocht van Rotterdam naar Engeland boeken, ga dan direct naar de P&O site. Het is zowel mogelijk een retour Engeland als een enkele reis vanuit Rotterdam(of Zeebrugge) naar Engeland te boeken.

De boot vertrekt dagelijks vanuit Rotterdam en Hull om 21.00 uur en komt de volgende dag in de ochtend aan. De boot reis naar engeland duurt ongeveer 10 uur. U dient rekening te houden met ongeveer anderhalf uur om in te checken.

U vaart met de Pride of Rotterdam of de Pride of Hull. Deze ferry boten zijn van cabins voorzien waar u de nacht kunt doorbrengen. Het meeste comfort bieden de Club Cabins. Met een beperkter budget is een uitstekende 2de keuze de economy cabins. Daarnaast zijn de ferry boten voorzien premier cabins die meer luxe bieden dan de economy cabins voor de perfecte reis met de boot naar Engeland.

Voertuigen meenemen op de boot naar Engeland?
Het is geen probleem om uw motor, auto of zelfs caravan op de boot naar Engeland mee te nemen. Ga verder naar P&O Ferries voor meer informatie.Dover Calais Portsmouth Bilbao Hull Rotterdam Zeebrugge

Hull - Rotterdam in het Nederlands | Hull - Rotterdam in English | Hull - Rotterdam auf Deutsch